Институт “Итера” партнира на най-мащабната международнa технологичнa конференция Innowave


Сподели:
За първи път в България Innowave 2017 Business & Startup Conference събира на едно място световните брандове като Facebook, Google, Amazon, SalesForce, Alibaba, Yandex и фондове за рисков капитал от три континента
21 Септември 2017, Четвъртък

На 20 и 21 октомври 2017 г. в гр. Варна ще се проведе една от най-мащабните международни технологичнa конференции- Innowave 2017 Business and Startup Conference. С което организаторите поставят Варна на световната карта за високотехнологични събития и дават заявка за позиционирането ѝ като център на младежко предприемачество и дигитален хъб на Европа. Innowave 2017 Business and Startup Conference се организира в партньорство с Община Варна / Европейска младежка столица 2017 / и с подкрепата на Министерството на Икономиката.


На форума се очаква да присъстват над 750 собственици, управители и мениджъри на фирми, представители на бизнеса и startup-и от 23 държави. Ще има обособени четири експо зони, на които ще бъдат разположени над 25 щанда на български и световни технологични компании.

Гост-лекторите на Innowave 2017 Business & Startup Conference са над 35 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании за електронна търговия, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента:

• Дрейтън Бърд - Една от най-значимите фигури в сферата на Директния маркетинг и Рекламата за последнит 25 години [UK]

• Дейл Хоуарт - Експерт дигитален маркетинг /Фейсбук маркетинг/ [UK]

• Мигел Рейнолдс - President & CEO at Global Business Brokers

• Бас Лансдорп - Основател на Фондация Марс 1 и първата мисия до Марс

• Лари Бийл - Основател на Фондацията за междукултурно и инвестиционно управление и на Българския предприемачески център

• Марк Уеслинк – управляващ партньор в Startupbootcamp [NL]

• Майкъл Бигам - Венчър капиталист /Сан Франциско/

• Мат Брук-Смит - Маркетинг на мобилни приложения и дититален маркетинг

• Веселин Попов - Директор „Бизнес развитие“ в Кеймбридж /потребителско поведение/

• Божидар Кръпчев - Amazon Lead CEE at Amazon Web services

и още много ...

Innowave 2017 Business and Startup Conference ще селектира 30 StartUp проекта, които ще бъдат промотирани пред мрежа от над 40 международни фондове за рисков капитал и организации от бизнес ангели. 10 от тях ще бъдат избрани за участие във форума. Те ще имат възможност да представят своите startup идеи, да се срещнат и да получат ментор в лицето на бизнес-ангели, маркетинг експерти с дългогодишен опит и едни от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал.

Източник: itera-bg.com


Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код