Съветник от кабинета "Орешарски" влиза в управлението на Би Ай Ти


Сподели:
14 Февруари 2018, Сряда
Медийният съветник на вицепремиера в кабинета "Орешарски" Зинаида Златанова - Веселин Иванов, ще влезе в управлението на Би Ай Телевизия, съобщи "Капитал". Преди дни се разбра, че телевизията има нов собственик - учреденото преди три месеца "Интерактив ТВ системс България" АД.

За влизането на Иванов в мениджмънта на Би Ай Ти се разбира от документите по вписването на сделката, подадени до Търговския регистър. В момента той е главен редактор на сайта "Правен свят", който наскоро смени собственика си и зае редакционна линия в синхрон с интересите на главния прокурор Сотир Цацаров и депутата от ДПС Делян Пеевски, отбелязва изданието. Преди това е работил в телевизия "Европа" и в някогашната телевизия "Про БГ", притежавана от Красимир Гергов.

Вписването на новия собственик на Би Ай Ти е забавено, тъй като според Агенцията по вписванията подадените документи не отговарят на изискванията, въведени с последните промени в Търговския закон. При учредяването на дружеството"Интерактив ТВ системс България" акции са записали телевизионният продуцент Мирослав Янев (99%), който е новият изпълнителен директор на Би Ай Ти, и фирмата "Интерактив ТВ системс" ООД (1%), в която той има 50%, а останалите са на Момчил Дуканов. Капиталът на "Интерактив ТВ системс България" АД е внесен в Първа инвестиционна банка.


В категории: Новините, Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код