Откриха учебната година в Икономическия университет


Сподели:
19 Септември 2018, Сряда


Официален старт на академичната 2018/2019 година бе даден днес в Икономическия университет във Варна. Поздравление към студентите отправи кметът Иван Портних, който уважи тържеството.

„Благодаря за поканата да бъда част от този празник. Уважаеми първокурсници, поздравявам Ви с избора да учите в първото висше търговско училище в България. Вярвам, че заедно с академичното ръководство, ще надграждате успешните традициите на университета. Очаквам и през тази учебна година тук да се дипломират студенти, които да се реализират активно в обществено-икономическия живот на Варна. Поздравявам ръководството на университета за усилията, които полага за подобряване на материално-техническата база и качество на образованието тук“, каза кметът.

Приветствие отправи и домакинът на събитието - проф. д-р Пламен Илиев, ректор на университета. Сред гостите бяха областният управител Стоян Пасев, Лилия Христова - директор на дирекция "Образование и младежки дейности" в Община Варна, представители на академичното ръководство на университета, бивши ректори.


В категории: Новините, Новините

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код