Каракачанов: Няма да се гърмя, но ако лъжите по мой адрес продължат, съдът ще гръмне някой клеветник


Сподели:
05 Ноември 2018, Понеделник
Катя Матева е уволнена защото не е спазвала и изпълнявала законите, а не по политически причини. Тази госпожа е прикрила преписки и е отказвала да даде българско гражданство на наши сънародници с напълно редовни документи, разкрива той

Бях във ВМА, имам две дискови хернии и затова не искам да седна, защото после не мога да стана, затова вчера не бях на Централните гробища за Архангелова задушница. Не може да си измисляш, че съм в прединфарктно състояние.

Това каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов". Заради болките в кръста Каракачанов остана прав в студиото и не седна на дивана срещу воещата.

Фалшивите новини не са от понеделник и вторник, тогава научих още, че в проекта за бронирана машина участва годеника на малката ми дъщеря, който не е завършил още. Покрай вакханалията с българското гражданство научих, че съм дал гражданство и на лидера на Ислямска държава. Още повече ме амбицират с тези фалшиви новини. Мисля тези клеветници да си получат отговорността, те ще бъдат простреляни от съда, каза вицепремиерът.

Една висша чиновничка - Матева, която още преди година пусна едни доноси, преди една година се появиха в медии като Капитал и Медиапул. Излезе един политически ренегат, визирам сутрешно предаване във вторник сутрин, след което тази госпожа излиза в същото предаване и отговаря много хитро с да и не. След това френски журналист ме пита бил ли съм член на БКП и защо няма да купувам западна, а руска техника. Прокуратурата каза, че такива данни няма. Миналата година когато въпросната госпожа носи доносите на Валери Симеонов, той ги дава на ДАНС. Това обслужва интересите на Македония. Ще поискам проверката на това защо тази жена е уволнена. От 1 януари 2014 до август 2014 година има 13 991, на които им отказано българско гражданство, но отказаните са обжалвани в съда, но не са вписани от въпросната госпожа. Голяма част от документите на тези 13 991, на които е отказано, документите са изчезнали, преписките на тези хора ги няма, затова и тя е уволнена, разясни Каракачанов.

ВМРО е поставяла два пъти хора начело на Агенцията на българите в чужбина. Харалампиев е от квотата на Обединени патриоти, но не е член на нито една от партиите във формацията. В предишния мандат начело беше човек на ВМРО, защото това за нас е кауза, каза още той.

Всяко едно петно трябва да бъде изтрито. Ще бъда благороден, като заведа дело на тази госпожа, да видим какви доказателства има. В конкретния случай това което излезе по медиите не е фалшива новина, това е кампания, категоричен бе той.

Първият, който вдигна шум около Глобалният пак за миграцията на ООН, беше Ангел Джамбазки. Има едно световно движение към Европа, България ще бъде най-голямата мишена, защото е със застаряващо население.  Когато влезе за обсъждане, ние ще изложим нашата позиция, разказа Красимир Каракачанов.

Досега не съм чул само на светия синод да поискат оставката.

"Циганската вълна има своите корени, тя започна през последните 28 години, когато тези хора разбраха, че имат права, но не разбраха, че имат задължения, заключи той.

Източник: epicenter.bg

В категории: Новините, България

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код