Менда Стоянова: "Етичната комисия в ГЕРБ ще отговаря на обществени сигнали"


Сподели:
08 Юли 2019, Понеделник
Създава се екип от хора с познания в различни области

Когато повече хора се включат в една дейност, то тя се демократизира. Това може да бъде положително за взимането на по-правилни решения, коментира депутатката от ГЕРБ и председател на бюджетната комисия

Самата Изпълнителна комисия ще е по-активна, предизборният щаб няма да бъде концентриран в ръцете на един човек. Това заяви Менда Стоянова от ГЕРБ в студиото на сутрешния блок на БНТ по повод гласуваната вчера оставка на Цветан Цветанов от ръководните постове в партията.

Когато повече хора се включат в една дейност, то тя се демократизира. Това може да бъде положително за взимането на по-правилни решения, коментира Стоянова.

Към Изпълнителната комисия се създава Етична комисия като помощен орган, която ще отговаря на обществените сигнали. Правата и задълженията на Изпълнителната комисия са записани в устава, но за да се реагира на множеството сигнали, трябва да имаме подходящ отговор, каза още Менда Стоянова.

По думите ѝ структурата на Етичната комисия не е фиксирана, на първо време ще бъде формиран екип от по-малко хора, с познания в различни области.

Източник: epicenter.bg

В категории: Новините, България

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код