6 симптома, че трябва да обърнете внимание на здравето си


Сподели:
12 Септември 2018, Сряда
Обърнете внимание на тези няколко симптоми:

1) Цветът на урината
Много мощен индикатор. Цветът на урината може да ви даде ясна представа, доколко сте хидратиран и дали някои от вашите жизненоважни органи изпитват трудности. През 2013 г. Cleveland Clinic публикува проучване според което, цвета на урината красноречиво говори за състоянието на тялото. Много бледа или прозрачна жълта урина показва добро здраве, кехлибарено оцветена урина показва дехидратация. А ако е много тъмна, то посещението при лекар е задължително.

2) Колко често посещавате тоалетната
В перфектно здравословно състояние червата се освобождават след всяко хранене, като по този начин се премахват нежеланите токсини. Въпреки това, всеки е различен, но като цяло изследванията по този въпрос са категорични, че ние всички трябва да посещаваме тоалетната поне веднъж на ден. Ако имате проблеми, обърнете внимание на това, което консумирате и разнообразете хранителния си режим. Ако и това не помогне, посъветвайте се със специалист.

3) Напукани устни
Напуканите устни най-често са причинени от външни фактори – като слънце и вятър. Но също така могат да бъдат индикатор за дехидратация. Ако се окаже, че имате хронично напукани устни, пийте повече вода, а не прикривайте проблема с балсам за устни.

4) Постоянно чувствате умора
Хроничната умора може да бъде индикатор, че щитовидната жлеза не функционира правилно. Обърнете внимание на хранителния си режим и избягвайте употребата на алкохол. Често това е признак за сериозни здравословни проблеми.

5) Имате кожни обриви
Кожните обриви могат да бъдат индикатор за слаба имунна система и високи нива на стрес. Ако редовно страдате от кожни обриви, замислете се какво се опитва да ви каже най-големият орган на тялото ви.

6) Всеки сезон боледувате
Кашлица, кихане, настинки – ако сте им редовен клиент всеки сезон – замислете се за имунната си система и как да я подсилите, а не само да лекувате симптомите. Силно ви препоръчваме да си приготвите най-мощния естествен антибиотик, който убива всички инфекции в организма пише bg.checkonline4you.com.

Източник: lekuvai.bg

В категории: Здраве, , , ,

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код