12 билки чистят кръвта и организма и го подмладяват


Сподели:
12 Юни 2018, Вторник


Всеки един организъм отвреме навреме има нужда от пречистване, поради това, че след известно време и честа употреба на вредни храни, алкохол и цигари, се натрупват шлаки и отровни вещества в тялото и така се блокира нормалната работа на тялото и организма като цяло.

herbs-for-hairЕто защо най-лесното, което можете да направите е да си правите един разтоварващ ден на седмица, като тогава пиете само вода или пък да хапвате само плодове, с което ще облекчите усърдната и непрестанна работа на стомаха, сърцето, черния дроб и бъбреците.
По-лесно е обаче да ползвате пречистващата рецепта на народния лечител Петър Димков за младост и здраве.

Във въпросната лечебна смес влизат 12 билки, които се характеризират с това, че пречистват кръвта. Всички те се срещат в нашата страна и можете сами да си ги наберете или пък да си купите от билковите аптеки или от магазините за здравословни храни.

Въпросните 12-те билки са: камшик, борови връхчета, гръцка коприва, цвят от жълт кантарион, жълт равнец, теснолистен живовляк, листа от горска ягода, листа от малина, миризлива лазаркиня, орехови листа, листа и плод от касис и зърна от червена хвойна. От всички изброени билки се слагат по 30 грама и всичко се смесва. 2 супени лъжици от сместа се пускат в 500 грама кипяща вода и се оставят да врат 5 минути. След като изстине, отварата се прецежда и се пие се по 1 винена чаша 3 пъти на ден – сутрин, обед и вечер преди ядене.

Тази рецепта според лечителя Петър Димков довежда до “обновяване” на кръвта, до подмладяване. Той препоръчва тази отвара да се пие всеки сезон – или 4 пъти в годината – по 10 дни пише bilka.info.


В категории: , ,

Сподели:
Коментари

0 коментара
Добави коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код